Direktlänk till inlägg 20 februari 2010

Då har jag öppnat!

Av Gitte - 20 februari 2010 16:06

Vi kom iväg en timma efter utsatt tid. Äntligen! Härligt att slippa rulla tummarna hemma när man känner i hela kroppen att man bör befinna sig någonannanstans.


Så. Det innebär att jag har en öppen affär igen!

  

Huvva!

Nervöst!

Men roligt!

Och jo, trots väder så kom det faktiskt folk och kikade. Av spåren att döma utanför hade det även funnits besökare som förhoppningsvis inte hade åkt bil dit, jag hoppas innerligt att det var boende i byn. Känns himla kymigt att inte vara på plats när tiden inföll... Vi hoppas på förståelse.


Öppningen i sig var lugn och lagom och gemytlig, så jag är ärligt talat lite glad över det omöjliga vädret. Har ju lite svårt för det där med premiärdagar och firande och sånt, oavsett vad det gäller, så för min del var det precis lagom med de besökare som faktiskt kom.


Jag fick gjort undan det jag hade tänkt göra INNAN jag öppnade. Allt utom skyltfönstret. Men å andra sidan, jag har inte fått klart att mitt kommande namn är grönt ännu, så det kan vara lite överkurs att fixa det innan papper från registreringsverket kommer. Jag tar det lilla lugna även i det här avseendet. Likaså skall mycket mycket mycket mer varor packas upp framöver. Men jag tar det i min takt, det blir fullt på hyllorna så småningom!

Nu är det i varje fall öppet och jag behöver inte gruva mig för öppningsdagen någon mer gång.

Inte i den här lokalen i varje fall!

Härligt!


 
 
Ingen bild

plippi

20 februari 2010 16:27

Jag glömde!!!! Åh vad arg jag blir på mig själv. Men grattis till öppnandet iaf. Kommer förbi en annan dag. Kram plippi.

 
Helena

Helena

20 februari 2010 16:41

Spännande..... Mannen min var nedåt dina trakter med lastbilen för ett tag sedan. Tyvärr jobbade jag den dagen. Men jag leker med tanken på att hänga på när han far förbi framöver. Skulle vara så kul att se din affär!!!
Kramkram Helena

http://www.retro-tokig.blogspot.com

 
Gitte

Gitte

20 februari 2010 16:43

Det gjorde du rätt i! Jag hade nog blivit väldigt upprörd om du hade gett dig ut på vägarna mellan tvååker och långås, det hade INTE varit att rekommendera idag!

Imorgon 11-15 är det öppet hos bägge igen.
Sen har Camilla/bortbytingen öppet; sönd, tis, ons, tors och jag kommer ha öppet Söndagar.

I början kommer jag att vara där lite mer än söndagar; i övrigt öppnar jag även enligt ök på annan tid än söndagar, närhelst någon har vägarna förbi! (mitt sortiment har väl inte riktigt någon jättekundkrets i närområdet skulle jag gissa...).

http://www.bortbytingen.bloggplatsen.se

 
Gitte

Gitte

20 februari 2010 16:45

Helena, du är varmt välkommen närhelst du har vägarna förbi. Är det inte en söndag så öppnar jag självfallet enligt ök!
Jag skulle förstås haft med kameran idag, men jag glömde helt bort den ärligt talat. Bilder kommer inom kort, på min lilla hörna! Det är inte mycket plats jag har "utåt" utan jag har det mesta liggande i magasinet förstås... än så länge. Eller jo, det kommer jag nog att ha framöver med. Så fort temperaturen tillåter kommer magasinet vara en "tillgänglig" plats även för besökare, det är nog där man kan hitta en del riktigt roligt också... skulle jag tro.

http://www.bortbytingen.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Caterine

20 februari 2010 17:37

Många lyckönskningar från mig!

 
Mirjamita

Mirjamita

22 februari 2010 16:42

Grattis till öppningen och lycka till med butiken framöver!

http://mirjamitas-ordbild.blogglatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gitte - 7 oktober 2022 08:44

    Jag ska börja med att berätta att jag roade mig med att lägga upp lite kuliga julkort på Tradera igår. Vespan hittar du här. Men de verkar rulla ganska fort. Jag la upp några fler varianter av dessa och julkort av Britt-Lis Erlandsson men ni...

Av Gitte - 5 oktober 2022 13:33


    Det låter helt otroligt men det är faktiskt sant. Du hittar den här.  Jag ska från början säga tydligt att det INTE är min förtjänst och att jag hoppas inte att det är uppfattas som ett "skrytinlägg" (jag föraktar självhävdelse och försöker ...

Av Gitte - 5 oktober 2022 11:15


Jag avslutade mitt telefonsamtal och gick ut för att ta ett bloss. Där satt dottern och drack kaffe i vår paviljong. Det är nu inte i sig någon märklig företeelse för hon bor i fastigheten bredvid så vi råkas ofta under paviljongen som vi inte packat...

Av Gitte - 4 oktober 2022 12:58


 Just nu tror jag att det händer massor av spännande och framförallt oroväckande saker gällande vår konsumtion och att vi mycket snart kommer att få se mycket avgörande effekter av både de senaste och de kommande veckorna.  Stora fördelar är väl i...

Av Gitte - 3 oktober 2022 10:57


    Gick och la mig igår med massa goda intentioner. Nu skulle jag minsann bli bättre på att tänka positivt även om världen ramlar runtomkring. Ja, du har nog förstått att jag är en sån som läser nyheter flera gånger om dagen med stor förfäran o...

Presentation

Translate

Mina tapeter

Facebook

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

barnebys

Barnebys Blogglista

Vintageguiden

SecondhandGuide.se

Bloggkartan

Jag har placerat min blogg i Långåsbloggkartan.se!

Ovido - Quiz & Flashcards