Direktlänk till inlägg 23 september 2010

Sent skall syndaren vakna, Utlottningen avgjord!

Av Gitte - 23 september 2010 13:49

Nu hade jag ju tänkt att det här skulle bli ett lite roligt inlägg med bilder. Men vad händer när Gitte får en snilleblixt? Hm, Gitte klippte lappar, och förberedde familjens kattungar på lapplek, skulle det gå att få dem att urskilja en första och en andra och en tredje pristagare till detta?

  

Röjer av diskbänken, lägger upp lappar, hämtar kattungarna och väntar vad som skall ske, med kameran vid min sida. På kanten av diskbänken. Och jo, de börjar vifta runt. En första lapp framträder. Där står det:

CRAZYMELLIE.

Grattis, Malin. Det här priset på bild är ditt!


Jag skall ju förstås snabbt som attans ha upp kameran i högsta hugg för att ta bilden, armarna hade jag ju behövt en stund för att tvinga kvar kattungarna på diskbänken från första början, vilket inte var det lättaste i sig... och DÅ. Viftar jag ner min kamera från bänken. Rätt ner i hundens vattenskål. Och gissa om jag svor en stund och skrämde bort alla lekanade kattungar mitt i alltihop? Nåja, kamerans fiskades upp och hängdes på tork (måtte den inte vara förstörd tänkte jag.... utöver massa svordomar om min egen idioti), och där fick den hänga ett par dagar tills den var genomtorr.


Nåja, då jag helst gråter över spilld mjölk i min ensamhet efter mörkrets inbrott, så återgick jag till kattjagandet. -Kisse, kisse kattfan, kom nu och fortsätt leka här... och ordningen återställdes fortfarande under hot. Nåja, okej då. Kattmat är kanske inte så hotfullt. När jag nu hade börjar leken ville jag leka klart.


Hade nämligen tänkt mig att skicka två priser till. Och det gör jag till:


2. Hellre Hållbart! Grattis Pernilla!

Och en till:

3. Krimskramsan! Grattis Sanna!


Jag hör av mig till er i era bloggar. Behöver era adresser. Nu kan jag tyvärr inte skicka förräns nästa vecka, men jag hoppas att det är ok!


SENSMORAL! Nästa gång krånglar jag inte till några utlottningar i onödan, utan det får bli barnen som drar vinnana, en säker häst behöver man inte skåda i mun!

 
 
Malin

Malin

23 september 2010 15:14

Tack Gitte ! Åh vad glad jag blir ! :D Jag bor ju i Varberg, så om du vill och kan så skulle vi kunna mötas nånstans så slipper du skicka ? Jag är i Falkenberg imorgon förmiddag. Du kan väl maila mig på malin.rockstrom@hotmail.com ?
Tack igen ! Kram

http://www.crazymellie.blogspot.com

 
Gitte

Gitte

23 september 2010 15:26

Men oj, det minns jag ju nu att jag har sett tidigare, helt lyckats förtränga detta. Jag är borta till lör/sön men nästa veckan kanske funkar?

http://bortbytingen.bloggplatsen.se

 
Sanna

Sanna

23 september 2010 15:56

Åhh tack så mycket gumman! Jättenyfiken på vad ett tredjepris kan innehålla.. =)

Mailar min adress.. =)

Kraaaaam
Sanna

http://www.krimskramsan.bloggplatsen.se

 
Malin

Malin

23 september 2010 21:39

Jajamen ! Du kan väl höra av dig på mail när du är tillbaka och har tid ? Ha det så bra, tack igen :) Kram

http://www.crazymellie.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gitte - 7 oktober 2022 08:44

    Jag ska börja med att berätta att jag roade mig med att lägga upp lite kuliga julkort på Tradera igår. Vespan hittar du här. Men de verkar rulla ganska fort. Jag la upp några fler varianter av dessa och julkort av Britt-Lis Erlandsson men ni...

Av Gitte - 5 oktober 2022 13:33


    Det låter helt otroligt men det är faktiskt sant. Du hittar den här.  Jag ska från början säga tydligt att det INTE är min förtjänst och att jag hoppas inte att det är uppfattas som ett "skrytinlägg" (jag föraktar självhävdelse och försöker ...

Av Gitte - 5 oktober 2022 11:15


Jag avslutade mitt telefonsamtal och gick ut för att ta ett bloss. Där satt dottern och drack kaffe i vår paviljong. Det är nu inte i sig någon märklig företeelse för hon bor i fastigheten bredvid så vi råkas ofta under paviljongen som vi inte packat...

Av Gitte - 4 oktober 2022 12:58


 Just nu tror jag att det händer massor av spännande och framförallt oroväckande saker gällande vår konsumtion och att vi mycket snart kommer att få se mycket avgörande effekter av både de senaste och de kommande veckorna.  Stora fördelar är väl i...

Av Gitte - 3 oktober 2022 10:57


    Gick och la mig igår med massa goda intentioner. Nu skulle jag minsann bli bättre på att tänka positivt även om världen ramlar runtomkring. Ja, du har nog förstått att jag är en sån som läser nyheter flera gånger om dagen med stor förfäran o...

Presentation

Translate

Mina tapeter

Facebook

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

barnebys

Barnebys Blogglista

Vintageguiden

SecondhandGuide.se

Bloggkartan

Jag har placerat min blogg i Långåsbloggkartan.se!

Skapa flashcards