Direktlänk till inlägg 23 februari 2010

Säg hej till Tom!

Av Gitte - 23 februari 2010 21:48

  

Jag har ju visat Hokus Pokus-galgarna förr, men gissa om det är ett kärt återseende att packa upp dem igen? Här har Tom fått på sig ett par pepitarutiga hängselbyxor från en lanthandet (soo 50-tal) och en vinterkappa i barnmodell. Den är såå fin kappan. Får lust att skaffa veteranbil och småbarn igen när jag ser den.


Packar fortfarande upp i lokalen, känner mig inte ens halvfärdig. Det är skälet till att jag inte ens har börjat annonsera än, eller annat. Inte ens mitt skyltfönster är klart och det lär det inte bli heller innan namnet är godkänt och registrerat. Stressar inte i onödan, men är i lokalen så mycket jag hinner och kan just nu. Hade det inte varit så förbålt kallt i magasinet hade det nog gått lite snabbare, ser verkligen fram emot vår.


Har jobbat första dagen igår och skall jobba imorgon igen. Imorgon får jag också ett par provtryck på mina ryttare som jag hoppas behöva göra en större beställning av inom kort. Annars vet jag inte om jag har hunnit med mer, men det är kanske mycket nog? Andas är nog det jag gör minst just nu. Men idag har jag bestämt mig för att på fredag är jag helledig. Sådär löjligt ledig att jag inte gör ett endaste skvatt som kan räknas till arbete. Tror jag. Hoppas jag. Får jag kanske säga.


Har tänkt slänga ut lite smått på tradera. Dessa regnkapporna har jag tidigare lovat att visa bild på.

Visst är den galet läcker den här rutiga?

  

Den har egentligen inget skärp, utan är en klassisk A-linjeformad skärning, men jag tycker nog att den gör sig bäst åtdragen. Fast det är nog en smaksak.


En 70-tals Didriksson regnkappa. Får jag kalla den vintage? Didriksson är trots allt inte vicket kattskit som helst:

  


Fully Fashion kashmere, en rosa blus med raglanärm.

  


Och ett set till barnvagnen från 70-talet:

  


Prickigt om med hjärtan och så det här överkastet till:

  


Åh, vad jag skulle vilja ha en pippigul eller ärtgrön barnvagn att stoppa grunkorna i! Men nja, tradera får det bli, för allt utom Tom med utstyrsel, de får bo i mitt skyltfönster när det blir så dags! Tja, förutsatt att ingen kommer förbi och tänker köpa det förstås... men den tiden den sorgen.


Imorgon blir det mer uppackat. Det är riktigt roligt att återse det som gömts i kartonger måste jag säga!


 
 
Carola

Carola

25 februari 2010 22:30

WOW wow WOW vilka läckra grejor du har i dina gömmor!!

Hoppas att allt är bra med dig!

Kram

http://familjenmahlberg.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Persilja

26 februari 2010 10:44

Hallojsan och grattis till öppnandet! Regnrocken där var ju tolsnygg. Här skulle den dock frysas stel och knäckas för tillfället. :) (-26 grader.)

 
Gitte

Gitte

26 februari 2010 11:07

=)! Tack! Måste egentligen medge att jag inte drar så stora växlar på öppnandet just nu, har inte gått ut med en endaste annons eller annat, mer än att jag har berättat om det i bloggen. Känns mest som om jag har "hängt på" bortbytingens öppnandedatum och inte är färdig själv, det mesta ligger fortfarande kvar i magasinet. Men det ger sig sakta men säkert, bara jag slutade upp med att fastna i det som packas fram, det gör jag just nu.
Den här veckan har jag så smått börjat jobba, gått bredvid, läst in mig på verksamhetsbeskrivningar, etc och det har tagit en hel del av min tankeverksamhet. Men det känns verkligen kanon.
Idag har jag tagit "ledigt" men imorgon är det full fart, har massor av egna åtaganden inplanerade om allt slår väl ut!

Ja, regnkläder älskar inte alltid hård kyla kan man väl säga. Men nu är det trots allt vår! Snart! Nästan! Idag smälter överlagren av snö för oss!

http://www.knappbloggen.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gitte - 7 oktober 2022 08:44

    Jag ska börja med att berätta att jag roade mig med att lägga upp lite kuliga julkort på Tradera igår. Vespan hittar du här. Men de verkar rulla ganska fort. Jag la upp några fler varianter av dessa och julkort av Britt-Lis Erlandsson men ni...

Av Gitte - 5 oktober 2022 13:33


    Det låter helt otroligt men det är faktiskt sant. Du hittar den här.  Jag ska från början säga tydligt att det INTE är min förtjänst och att jag hoppas inte att det är uppfattas som ett "skrytinlägg" (jag föraktar självhävdelse och försöker ...

Av Gitte - 5 oktober 2022 11:15


Jag avslutade mitt telefonsamtal och gick ut för att ta ett bloss. Där satt dottern och drack kaffe i vår paviljong. Det är nu inte i sig någon märklig företeelse för hon bor i fastigheten bredvid så vi råkas ofta under paviljongen som vi inte packat...

Av Gitte - 4 oktober 2022 12:58


 Just nu tror jag att det händer massor av spännande och framförallt oroväckande saker gällande vår konsumtion och att vi mycket snart kommer att få se mycket avgörande effekter av både de senaste och de kommande veckorna.  Stora fördelar är väl i...

Av Gitte - 3 oktober 2022 10:57


    Gick och la mig igår med massa goda intentioner. Nu skulle jag minsann bli bättre på att tänka positivt även om världen ramlar runtomkring. Ja, du har nog förstått att jag är en sån som läser nyheter flera gånger om dagen med stor förfäran o...

Presentation

Translate

Mina tapeter

Facebook

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

barnebys

Barnebys Blogglista

Vintageguiden

SecondhandGuide.se

Bloggkartan

Jag har placerat min blogg i Långåsbloggkartan.se!

Skapa flashcards