Direktlänk till inlägg 14 februari 2010

Traderabutiken invigd!

Av Gitte - 14 februari 2010 13:27

Då har jag ätnligen fått tummen ur och börjat aktivera min traderabutik. Det satt lite långt inne måste jag säga. Mycket för att det varit mycket annat det sista, papper, årsmötesdokument (politik) och liknande.

Men here I go again.


Har börjat lägga upp lite knappar. En favorit kommer under kvällen hoppas jag:

  

Dvs, om dagen går som på räls.

Har lite småstrul med att få timmarna att räcka till. Idag skall jag nu till butiken/lokalen, öppning närmar sig även där.

Tänkte hinna få till en alla-hjärtans-dagfika, något vi inte firar mer än så.

Samt kvällen går åt till kommunpolitiskt möte inför kommunfullmäktige på tisdag, Får visst hoppa in som ersättare den här veckan, som der ser ut nu.


Ang jobb har jag varit på arbetsplatsträff, och börjar under sportlovet då vi har tryckt in lite timmar för mig. Spännande. Ser fram emot vad detta kan ge. Även om jag inte varit helt off (sitter i socialnämnden i min gamla kommun) så känns det ändå som att komma lite på banan igen.


Men jag skal inte tråka ut er med detaljer.


Har ett stim varianter knappar till som skall upp. Men även såna här bra att ha grunkor. Spännen av något slag. Vet inte alls vad det är men någon kanske stter och berhöver såna??

  



Och laxrosa strumpebandsgummiband; från 40/50-talet. Elastiken är fräsch.

  


Har även hittat fram gamla övervikslakan, dvs föregångaren itll påslakan i originalförpackningar, men dem tvekar jag lite på om jag skall lägga på auktion. Skall leta upp lite fler grunkor i affären.

Kanske 60-tals pedigree prambeads? (leksak till barnvagn) i originalförpackning.

Stålspetsar till skönskrift, gamla?

Eller tja, vad jag nu kan tänkas hitta överhuvudtaget. Har ju även några Sarah Key handtrasdockor i originalförpackningar från 70-talet, och tjo, när jag väl börjar öppna ögonen så hittar jag nog en hel del skulle jag tro.

Lite av vart blir det nog. Allt Anno Dazumal förstås.

 
 
Sofia

Sofia

15 februari 2010 21:59

ingen brådska med bollfransen, jag väntar. men en liten fråga, finns du på tradera så det går att bjuda? i så fall undrar jag vad du heter, så jag kan hitta dig. för jag är helt bombsäker på att du har en hel skattkista! :)

var det du som hittade en bakgård med massa nedgrävd porslin? koppar, fat och massa fint?

http://fiazoo.blogg.se

 
Gitte

Gitte

16 februari 2010 06:39

Hej Sofia! Jag har precis börjat lägga upp knappar och mer kommer ut i traderabutik framöver, även på auktion, under den närmaste tiden. Mitt nick är bortbytingen@ (än så länge, nickbyte på gång). Men just nu är det bara knappar som ligger ute. Men, njao, jo, jag sitter på en del roliga grunkor ärligt talat även om jag i vissa perioder inte begriper det själv.

Nej, det var inte jag, det var Erika. Hm, heter hennes blogg Cherryvintage tro? Av någon märklig anledning har jag inte lagt henne på länkar, skall göra så, för det är en miss. Skall bara uppdatera mig på hennes bloggadress.

http://www.bortbytingen.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gitte - 7 oktober 2022 08:44

    Jag ska börja med att berätta att jag roade mig med att lägga upp lite kuliga julkort på Tradera igår. Vespan hittar du här. Men de verkar rulla ganska fort. Jag la upp några fler varianter av dessa och julkort av Britt-Lis Erlandsson men ni...

Av Gitte - 5 oktober 2022 13:33


    Det låter helt otroligt men det är faktiskt sant. Du hittar den här.  Jag ska från början säga tydligt att det INTE är min förtjänst och att jag hoppas inte att det är uppfattas som ett "skrytinlägg" (jag föraktar självhävdelse och försöker ...

Av Gitte - 5 oktober 2022 11:15


Jag avslutade mitt telefonsamtal och gick ut för att ta ett bloss. Där satt dottern och drack kaffe i vår paviljong. Det är nu inte i sig någon märklig företeelse för hon bor i fastigheten bredvid så vi råkas ofta under paviljongen som vi inte packat...

Av Gitte - 4 oktober 2022 12:58


 Just nu tror jag att det händer massor av spännande och framförallt oroväckande saker gällande vår konsumtion och att vi mycket snart kommer att få se mycket avgörande effekter av både de senaste och de kommande veckorna.  Stora fördelar är väl i...

Av Gitte - 3 oktober 2022 10:57


    Gick och la mig igår med massa goda intentioner. Nu skulle jag minsann bli bättre på att tänka positivt även om världen ramlar runtomkring. Ja, du har nog förstått att jag är en sån som läser nyheter flera gånger om dagen med stor förfäran o...

Presentation

Translate

Mina tapeter

Facebook

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

barnebys

Barnebys Blogglista

Vintageguiden

SecondhandGuide.se

Bloggkartan

Jag har placerat min blogg i Långåsbloggkartan.se!

Ovido - Quiz & Flashcards