Direktlänk till inlägg 19 oktober 2009

Bortbytingen finns nu på facebook.

Av Gitte - 19 oktober 2009 07:11

Molanders ljus  

Eftersom det börjar dra ihop sig nu, att verkligen komma igång igen och att återuppstarta Bortbytingen - den alternativa barnbutiken, så har jag startat upp en sida på facebook.

Där kan vi diskutera återbruk, nätförsäljning, efterlysa det vi söker och notera; det innebär inte att Bortbytingen måste vara mellanhand eller på något sätt ha med er sökning eller ev vidareförmedling av funktionell produkt! Återbruk är nyckelordet för bortbytingen, och kom ihåg, att omsätta varor i bruk så länge de går är ett bra sätt att vara snäll såväl mot vår enda jord samt för vår hushållsekonomi. Så vill du vara en god miljö och familje-ekonom, så omsätt dina grunkor, samt nyttja secondhand!

Du som söker gamla grunkor kan också kika in, för jag kommer att lägga upp information om de partier som finns samt de partier som kommer in i framtiden där.


Nu blir det nog tydligare framöver; BORTBYTINGEN är altså egentligen inte jag, utan min barnsecondhand; även om jag är en bortbytingen hela jag... Cool 


Fortsätt att lämna feedback HÄR, för det är nu jag börjar sätta strukturen!

  

 
 
Ingen bild

plippi

20 oktober 2009 08:45

Hej Gitte, Plippihä).

 
Ingen bild

plippi

20 oktober 2009 08:51

Hej Gitte Plippi här.(om du kommer ihåg mig). Googlade lite och hittade denna sidan. Ursäkta om jag använder den till detta, men vet inte hur jag ska få tag på dig annars. Vi håller på att ta hand om min älskade låtsas mormors hem eftersom hon gick bort nyligen. Har aldrig sett en människa med ett sådant klädintresse förr..

 
Ingen bild

PLIPPI

20 oktober 2009 09:06

ber så hemskt mkt om ursäkt förr alla ofärdiga kommentarer, men jag sitter och ammar samtiditg som jag skriver och då och då sticker Vilda ut en fot på tangentbordet. Sorry.
Iaf....Det jag undrar över är om du skulle vara intresserad av att titta på två helt underbara 70talsklänningar? Vi har lixom ingen som vi känner som skulle vara intresseradav dem. Jag skulle ju kunna sälja själv, men det är alldedes för mkt känslor i dessa kläderna för mig. Känns som att sälja mormor på tradera=går inte. Jag sagt till mamma att jag vet en som vet att uppskatta dessa klänningar och har fått lov att ge dem till dig om du vill. Läser ju att du litter på för stora lager och så, men min tanke är att dessa klänningar inte är som bebiskläder direkt. Bara en liten skara som skulle vilja ha dem. Nu menar jag inte att du inte får ssälja dem om det skulle gå, utan bara det att jag inte kan.
Körde förbi Långås häromdagen och försöklte luska ut vilket hus det är du fixar iordning och tror att jag hittade det. Ska bli roligt att komma dit när du öppnar.
Är du intresserad kan du väl skicka ett litet mejl till mig? Plippitess@yahoo.se
//Therese

 
Ingen bild

Gitte

20 oktober 2009 09:18

=)! P.L.I.P.P.I Behöver du ens fråga om jag MINNS dig!
Bortsett från att jag har mycket gott personminne så minns jag självklart alla från tvååkerstiden, så länge sedan är det inte, och DESSUTOM en retrovagnsintressedelare, så nog tusan minns jag!

Jag skall öka upp vintage i lokalen, därför röjer jag ut en hel del barnkläder, sånt som inte går, så jag är absolut intresserad av äldre kläder och textiler, tyger mm, mm.

ALLA är varmt välkomna att höra av sig via bloggen, självklart, jag tycker bara att det är kanonroligt!

Långås: Du kanske vet vilken marknadsstritan är? Jag ligger på parallellgatan bakom den, så kommer du förbi handlarn i långås kör du ca 200 meter till mot Lindhult, så ligger det på vänster sida, det står MOLANDERS med stora bokstäver på huset.

Jag beklagar verkligen sorgen. Hoppas att du är okej. Av erfarenhet vet jag att man aldrig kommer över saknaden, så att tiden läker alla sår är inte alltid sant. Man lär sig bara leva med det för att man måste.

Idag är jag först i lokalen efter 15.00 ungefär, men mitt hemnummer är 0346-94122, mobil, 0706827327

 
Ingen bild

Gitte

20 oktober 2009 09:30

Glömde tillägga, imorgon kan jag bara nås på förmiddagen, för vi har socialnämndsmöte hela eftermiddagen och då stänger jag av telefonen. Men jag tror att jag åker till lokalen efteråt, dvs, någon gång efter 17,00, vi har dock inte riktigt bestämt klart ännu.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gitte - 7 oktober 2022 08:44

    Jag ska börja med att berätta att jag roade mig med att lägga upp lite kuliga julkort på Tradera igår. Vespan hittar du här. Men de verkar rulla ganska fort. Jag la upp några fler varianter av dessa och julkort av Britt-Lis Erlandsson men ni...

Av Gitte - 5 oktober 2022 13:33


    Det låter helt otroligt men det är faktiskt sant. Du hittar den här.  Jag ska från början säga tydligt att det INTE är min förtjänst och att jag hoppas inte att det är uppfattas som ett "skrytinlägg" (jag föraktar självhävdelse och försöker ...

Av Gitte - 5 oktober 2022 11:15


Jag avslutade mitt telefonsamtal och gick ut för att ta ett bloss. Där satt dottern och drack kaffe i vår paviljong. Det är nu inte i sig någon märklig företeelse för hon bor i fastigheten bredvid så vi råkas ofta under paviljongen som vi inte packat...

Av Gitte - 4 oktober 2022 12:58


 Just nu tror jag att det händer massor av spännande och framförallt oroväckande saker gällande vår konsumtion och att vi mycket snart kommer att få se mycket avgörande effekter av både de senaste och de kommande veckorna.  Stora fördelar är väl i...

Av Gitte - 3 oktober 2022 10:57


    Gick och la mig igår med massa goda intentioner. Nu skulle jag minsann bli bättre på att tänka positivt även om världen ramlar runtomkring. Ja, du har nog förstått att jag är en sån som läser nyheter flera gånger om dagen med stor förfäran o...

Presentation

Translate

Mina tapeter

Facebook

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

barnebys

Barnebys Blogglista

Vintageguiden

SecondhandGuide.se

Bloggkartan

Jag har placerat min blogg i Långåsbloggkartan.se!

Skapa flashcards